Home » Οργάνωση Σπουδών » Μαθήματα » Δηλώσεις μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2013-14

 
 

Δηλώσεις μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2013-14

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2013-2014

Σας γνωρίζουμε ότι οι επανεγγραφές (ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων) για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2013-2014 θα ξεκινήσουν από   ΣΑΒΒΑΤΟ     15-03-2014 και θα ολοκληρωθούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 31-3-2014.

Για την ορθή διαδικασία της ηλεκτρονικής δήλωσης των μαθημάτων ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα / επιλογές:

  1. Ηλεκτρονική σελίδα του ΤΕΙ-Στερεάς Ελλάδας στην διεύθυνση www.teiste.gr
  2. Από δεξιά επιλέγετε Ηλεκτρονική Γραμματεία Σπουδαστών          https://e-gram.teilam.gr/unistudent/
  3. Συμπληρώνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που σας έχει δοθεί από τη Γραμματεία
  4. Είσοδος
  5. Δηλώσεις/Η δήλωσή μου/Προσθήκη
  6. Επιλέγεται τα μαθήματα που θέλετε να προστεθούν στη δήλωσή σας.
  7. Εισαγωγή στη δήλωση
  8. Αποστολή

Παρατήρηση:

Η ολοκλήρωση της δήλωσης γίνεται με αποθήκευση και την Αποστολή της. Δήλωση που έχει απλά επιλεγμένα μαθήματα και έχει αποθηκευτεί χωρίς την αποστολή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μετά την αποστολή της δήλωσης οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα της διόρθωσης εκ νέου της δήλωσής τους για το διάστημα που είναι ανοικτό το σύστημα των ηλεκτρονικών δηλώσεων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης οι σπουδαστές πρέπει να εκτυπώσουν την ιστοσελίδα που εμφανίζει την απεσταλμένη δήλωση μαθημάτων σύμφωνα με τα παρακάτω βήματα/επιλογές:

  1. Εισαγωγή στη δήλωση
  2. Αποστολή
  3. Η δήλωσή μου
  4. Μενού Αρχείο/Εκτύπωση

Η εκτύπωση αυτή χρησιμοποιείται σαν αποδεικτικό ότι ο σπουδαστής έχει υποβάλλει δήλωση.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία τα μαθήματα πρέπει να δηλωθούν με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με το τυπικό πρόγραμμα σπουδών κατά την πορεία των σπουδών. Δηλαδή πρώτα τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου και στη συνέχεια 2ου , 3ου , 4ου, 5ου, 6ου, 7ου εάν υπάρχουν διαθέσιμες διδακτικές μονάδες.

Οι διδακτικές μονάδες των μαθημάτων από το χειμερινό εξάμηνο του Ακαδ. Έτους 2013-14 ανέρχονται στις  40 διδακτικές μονάδες για τους φοιτητές που διανύουν έως και το 7ο εξάμηνο σπουδών τους, ενώ για τους φοιτητές από 8ο εξάμηνο και πτυχίο ανέρχονται στις  50 διδακτικές μονάδες.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ → Οι φοιτητές του 2ου εξαμήνου έχουν τη δυνατότητα (βάση νόμου) να δηλώσουν τα μαθήματα του 1ου και του 2ου εξαμήνου (έως 40ΔΜ) και να εξεταστούν σ’ αυτά τον Ιούνιο 2014. Σημειώνεται ότι στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2014 θα μπορούν να εξεταστούν μόνο τα δηλωθέντα μαθήματα των φοιτητών.

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 4ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ → Οι φοιτητές του 4ου εξαμήνου έχουν τη δυνατότητα (βάση νόμου) να δηλώσουν τα μαθήματα του 1ου , 2ου, 3ου  και του 4ου (έως 40ΔΜ) εξαμήνου και να εξεταστούν σ’ αυτά τον Ιούνιο 2014. Σημειώνεται ότι στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2014 θα μπορούν να εξεταστούν μόνο τα δηλωθέντα μαθήματα των φοιτητών.

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 6ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ → Οι φοιτητές του 6ου εξαμήνου έχουν τη δυνατότητα (βάση νόμου) να δηλώσουν τα μαθήματα όλων των εξαμήνων (έως 40ΔΜ) και να εξεταστούν σ’ αυτά τον Ιούνιο 2014. Σημειώνεται ότι στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2014 θα μπορούν να εξεταστούν μόνο τα δηλωθέντα μαθήματα των φοιτητών.

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 8ΟΥ – ΠΤΥΧΙΟ ΕΞΑΜΗΝΩΝ → Οι ανωτέρω φοιτητές έχουν τη δυνατότητα (βάση νόμου) να δηλώσουν τα μαθήματα όλων των εξαμήνων (έως 50ΔΜ) και να εξεταστούν σ’ αυτά τον Ιούνιο 2014. Σημειώνεται ότι στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2014 θα μπορούν να εξεταστούν μόνο τα δηλωθέντα μαθήματα των φοιτητών.

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝPicture