Home » Ανακοινώσεις » Διευκρινήσεις σχετικά με τις Δηλώσεις μαθημάτων και εγγραφές εργαστηρίων

 
 

Διευκρινήσεις σχετικά με τις Δηλώσεις μαθημάτων και εγγραφές εργαστηρίων

 

Σχετικά με τις δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2014-15:

– Οι φοιτητές του 2ου εξ αφού δηλώσουν υποχρεωτικά τα μαθήματα του 2ου εξ που έχουν δικαίωμα, αν επιθυμούν συμπληρώνουν τις 38 μονάδες δηλώνοντας μαθήματα από το 4ο εξάμηνο.

– Οι φοιτητές του 4ου εξ. αφού δηλώσουν υποχρεωτικά τα μαθήματα του 2ου εξ και στη συνέχεια του 4ου εξ που έχουν δικαίωμα, αν επιθυμούν συμπληρώνουν τις 38 μονάδες δηλώνοντας μαθήματα από το 6ο εξάμηνο.

– Οι φοιτητές που βρίσκονται στο πτυχίο (από 9ο εξάμηνο και πάνω) μπορούν να δηλώσουν όλα τα μαθήματα χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις αλυσίδες (προαπαιτούμενα μαθήματα), αλλά μέχρι 38 μονάδες.

Σχετικά με τις εγγραφές εργαστηρίων:

– Δεν επιτρέπεται αλλαγή τμήματος εργαστηρίου σε τμήμα που διδάσκει άλλος καθηγητής, εκτός από την περίπτωση αμοιβαίας αλλαγής, ή αλλαγής που ήδη έχει γίνει αποδεκτή για εξαιρετικούς λόγους.  Οι αλλαγές πρέπει να ολοκληρωθούν την τρέχουσα εβδομάδα.

– Οι φοιτητές που έχουν αποδεδειγμένα παρακολουθήσει ένα εργαστήριο 2 ή περισσότερες φορές, απαλλάσσονται από την υποχρεωτική παρακολούθηση το τρέχον εξάμηνο. Aν είστε σε αυτή την κατηγορία παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τον καθηγητή σας με e-mail.

– Σε περίπτωση που αρχικά είχατε εγγραφεί σε εργαστηριακό τμήμα, αλλά δεν επιθυμείτε τελικά να δηλώσετε το εργαστήριο, παρακαλούμε να ενημερώσετε και πάλι άμεσα τον καθηγητή σας με e-mail.

– Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι πρέπει να συνεργαστείτε και να βοηθήσετε στο σχηματισμό των τμημάτων, ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά τα τμήματα.