Home » Έρευνα - Συνεργασίες » Εξωστρέφεια » Συνέδριο “SOLUTIONS II” – Προσκλήσεις

 
 

Συνέδριο “SOLUTIONS II” – Προσκλήσεις

 

Το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της εταιρείας συμβούλων Planning θα πραγματοποιήσει συνέδριο με τίτλο “SOLUTIONS II” στις 29 Απριλίου (09:00 – 17:30) στο χώρο τέχνης & φιλοξενίας “Ελαιών Loft” στην οδό Αντιτορπιλικού Βέλους 3 & Ναυτικού 17 στο Βοτανικό, Αθήνα.

Το Supply Chain Institute προσφέρει 5 δωρεάν προσκλήσεις συμμετοχής στο Συνέδριο σε φοιτητές του Τμήματός μας. Όσοι φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται θα πρέπει να στείλουν μέχρι την Δευτέρα 10:00 π.μ. να στείλουν μήνυμα από την πλατφόρμα της ιστοσελίδας του Τμήματος (logistics.teiste.gr) με τα στοιχεία τους (μηνύματα με μη ακριβή και πλήρη πληροφορία δεν θα ληφθούν υπόψη) . Τα κριτήρια επιλογής θα είναι η συνολική βαθμολογία/ ακαδημαϊκή επίδοση και το εξάμηνο φοίτησης. Θα ακολουθήσει επιβεβαίωση συμμετοχής την ίδια μέρα.

Φέτος, η σειρά συνεδρίων SOLUTIONS φωτίζει τις ακόλουθες 3 νέες, δυναμικές τάσεις της Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Διαχείριση Προϊοντικής Γκάμας & Πολυπλοκότητας (SKUs & Complexity Management), Compliance: Συμμόρφωση & Πιστοποιήσεις στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, Παραγωγικότητα Κέντρων Διανομής και Συστημάτων Μεταφορών/Διανομών.

Supplychain_290415