Home » Ανακοινώσεις » ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ VRIκα

 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ VRIκα

 

Η EDHEC Business School, η οποία ιδρύθηκε το 1906, κατέχει την τριπλή πιστοποίηση EQUIS, AACSB και AMBA ενώ πρόσφατα συμπεριλήφθηκε σε διεθνείς λίστες όπως αυτή των «Financial Times» ως μία από τις καλύτερες Σχολές οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο.

 

Η EDHEC Business School, με 6.000 φοιτητές κατανεμημένους στα 5 παραρτήματα της, στη Lille, τη Nice, το Παρίσι, τη Σιγκαπούρη και το Λονδίνο, διαθέτει ένα σύνολο προγραμμάτων σπουδών πολυεπιστημονικού και καινοτόμου χαρακτήρα. Το πρόγραμμα σπουδών για το οποίο διακρίνεται είναι το Master in Management (Grande Ecole) το οποίο βρέθηκε το 2012 στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των «Financial Times». Το Master in Management οδηγεί στην απόκτηση διπλού τίτλου σπουδών : Master in Management και Master of Science.

 

Η EDHEC προσφέρει, επίσης, μεγάλη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 11 Master of Science (μονοετή προγράμματα) στους τομείς των χρηματοοικονομικών, της διοίκησης επιχειρήσεων, της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας της αλληλεγγύης, του _μάρκετινγκ_, της νομικής και της στρατηγικής. Το Master of Science in Finance κατέλαβε το 2012 την 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των «Financial Times». Η διδασκαλία όλων των παραπάνω προγραμμάτων πραγματοποιείται αποκλειστικά στα αγγλικά.

 

Παράλληλα, η EDHEC έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 117 συνεργασιών με φημισμένα πανεπιστήμια του κόσμου, μεταξύ των οποίων και 17 προγράμματα για την απόκτηση διπλού τίτλου σπουδών, επιτρέποντας έτσι στους φοιτητές της να συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγής ή σε προγράμματα για την απόκτηση διπλού τίτλου σπουδών σε πανεπιστήμια όπως το Stanford, το Cambridge, το London School of Economics (LSE), το Singapore Management University κ.ά.  Rankings

 

ΥΠΟΤΡΟΦΊΕΣ EDHEC:

 

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο πρόγραμμα υποτροφιών VRIκα για το πανεπιστημιακό έτος 2015/16, η EDHEC, προσφέρει 3 ΤΥΠΟΥΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ:

–          υποτροφίες EDHEC Excellence που προβλέπουν μείωση κατά 40% στα δίδακτρα,

–          υποτροφίες EDHEC Distinction που προβλέπουν μείωση κατά 30% στα δίδακτρα,

–          υποτροφίες EDHEC Foundation που προβλέπουν μείωση κατά 20% στα δίδακτρα.

 

Οι υποτροφίες αφορούν στα παρακάτω προγράμματα:

– Business Management Master of Science [2],

– Financial Economics Master of Science [3],

– Master in Management Business Management [4],

– Master in Management in Financial Economics [5].

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ταυτόχρονα να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους στην EDHEC [6] ΚΑΙ ν’ακολουθήσουν τις διαδικασίες του προγράμματος VRIκα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος [7].

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα VRIκα! (vrika@ifa.gr) και την et Darya Leshchenko (international.admissions@edhec.edu – International Admission Manager).

 

Links:

——

[1] http://msc-finance.edhec.com/news/edhec-news/edhec-at-the-top-of-latest-rankings-149855.kjsp?RH=MSC3

[2] http://ifa.gr/dmdocuments/vrika/EDHEC_MSC-Business%20Management_2013%202014.pdf

[3] http://ifa.gr/dmdocuments/vrika/EDHEC_MSC-Financial%20Economics_2013%202014.pdf

[4] http://ifa.gr/dmdocuments/vrika/EDHEC_MIM-Business%20Management_2013%202014.pdf

[5] http://ifa.gr/dmdocuments/vrika/EDHEC_MIM-Financial%20Economics_2013%202014.pdf

[6] http://www.edhec-business-school.com/programmes/degree-programmes/original-and-varied-academic-programmes-43990.kjsp?RH=WWWEDHECEDU

[7] http://ifa.gr/index.php/el/etudes-en-fr-gen/bourses-vrika/candidatures-vrika