Home » Ανακοινώσεις » 3ος κύκλος Φοιτητικού Διαγωνισμού για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 
 

3ος κύκλος Φοιτητικού Διαγωνισμού για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

 
3ND-CONTEST-AFISA-06
Πρόσφατα το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκήρυξε την έναρξη του 3ου κύκλου του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ “Νίκος Αναλυτής”, ο οποίος διενεργείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
Ο φοιτητικός διαγωνισμός φέρει το όνομα του επί σειρά ετών αείμνηστου προέδρου του CSR Hellas Νίκου Αναλυτή και στοχεύει στην προώθηση της συνεργασίας της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, δίνοντας στους νέους την ευκαιρία να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις στο διάλογο για την υιοθέτηση μιας περισσότερο υπεύθυνης επιχειρηματικής συμπεριφοράς.
Απευθύνεται σε ομάδες (3-4 ατόμων) φοιτητών προ/μεταπτυχιακών προγραμμάτων, στα οποία η ΕΚΕ περιλαμβάνεται στα επιστημονικά τους ενδιαφέροντα και αφορά τη συγγραφή εργασίας με θέμα:
“Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης”.
·         με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και
·         κατά προτίμηση στους κλάδους τουρισμού, ναυτιλίας, αγροτο – διατροφής
Οι παραπάνω κλάδοι είναι ενδεικτικοί και όχι υποχρεωτικοί.
Το βραβείο του διαγωνισμού περιλαμβάνει συμμετοχή των τριών νικητήριων ομάδων φοιτητών σε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις Βρυξέλλες που θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Καταληκτική ημερομηνία: 10 Ιουλίου 2016
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Φοιτητικού Διαγωνισμού ΕΔΩ, όπου μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους “’Όρους Συμετοχής”, το “Υπόδειγμα Υποβολής Εργασίας” και τα “Κριτήρια Αξιολόγησης”. Μπορείτε, επίσης, να απευθυνθείτε αποστέλλοντας email στο ap@csrhellas.org, υπόψιν κ. Άντας Παπασταμέλου (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 33 87 422).