Home » Ανακοινώσεις » 2ο Διεθνές Φόρουμ Logistics – Ένας καταλύτης για επενδύσεις Αθήνα 10/03/2016

 
 

2ο Διεθνές Φόρουμ Logistics – Ένας καταλύτης για επενδύσεις Αθήνα 10/03/2016

 
2ο Διεθνές Φόρουμ
Logistics | Ένας καταλύτης για επενδύσεις
Αθήνα 10/03/2016
Σας ενημερώνουμε ότι Τo ILME διοργανώνει το 2ο Διεθνές Logistics Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 στo Cotsen Hall (Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών), (09: 00-17: 00), το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα φιλοξενήσει παρουσιάσεις σε καίρια θέματα για τις τάσεις και τις σύγχρονες εξελίξεις των Logistics στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, με έμφαση στην καινοτομία, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και των επενδύσεων.
Ειδικότερα, το 2ο Διεθνές Logistics Forum θα εστιάσει σε σύγχρονα θέματα με προοπτικές και στην Ελληνική πραγματικότητα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό, την Ενέργεια, την Καινοτομία, τα Start-Ups, το Franchise, τις Μεταφορές και τα Port Logistics.
Το κόστος συμμετοχής για μη μέλη του ILME είναι 60 ευρώ, για μέλη του είναι 50 ευρώ, όμως στην περίπτωση που συγκεντρωθούν 20 συμμετοχές από φοιτητές του Τμήματος μας είναι 30 ευρώ.
Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται πρέπει να κάνουν τα εξής:
-να ακολουθήσουν το σύνδεσμο, να δηλώσουν συμμετοχή στο χώρο του ILME, επιλέγοντας πληρωμή αργότερα με τραπεζικό λογαριασμό, και να στείλουν e-mail ΣΤΗ Γραμματεία του Τμήματος ( secr_log@teiste.gr ) με τα στοιχεία τους μέχρι την Παρασκευή 30-9-16 και ώρα 10: 00π.μ .
Θα βγει ανακοίνωση την Παρασκευή πως θα γίνει η πληρωμή και ποιο θα είναι το κόστος ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών.