Home » featured » ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-18

 
 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-18

 

Σας γνωρίζουμε ότι οι επανεγγραφές (ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων) για το Εαρινό εξάμηνο του Ακαδ. έτους 2017-2018 θα ξεκινήσουν την Τρίτη 27-2-2018 και θα ολοκληρωθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 11-3-2018.

Για την ορθή διαδικασία της ηλεκτρονικής δήλωσης των μαθημάτων ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα / επιλογές:

  1. Ηλεκτρονική σελίδα του ΤΕΙ-Στερεάς Ελλάδας στην διεύθυνση teiste.gr
  2. Επιλέγετε→ Ηλεκτρονική Γραμματεία Σπουδαστών   https://unistudent.teiste.gr/login.asp
  3. Συμπληρώνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που σας έχει δοθεί από τη Γραμματεία
  4. Είσοδος
  5. Δηλώσεις/Η δήλωσή μου/Προσθήκη
  6. Επιλέγεται τα μαθήματα που θέλετε να προστεθούν στη δήλωσή σας.
  7. Εισαγωγή στη δήλωση
  8. Αποστολή

Παρατήρηση:

Η ολοκλήρωση της δήλωσης γίνεται με αποθήκευση και την Αποστολή της. Δήλωση που έχει απλά επιλεγμένα μαθήματα και έχει αποθηκευτεί χωρίς την αποστολή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μετά την αποστολή της δήλωσης οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα της διόρθωσης εκ νέου της δήλωσής τους για το διάστημα που είναι ανοικτό το σύστημα των ηλεκτρονικών δηλώσεων.

Μετά την αποστολή της δήλωσης οι σπουδαστές πρέπει να εκτυπώσουν την ιστοσελίδα που εμφανίζει την απεσταλμένη δήλωση μαθημάτων σύμφωνα με τα παρακάτω βήματα/επιλογές:

  1. Εισαγωγή στη δήλωση
  2. Αποστολή
  3. Η δήλωσή μου
  4. Μενού Αρχείο/Εκτύπωση

Η εκτύπωση αυτή χρησιμοποιείται σαν αποδεικτικό ότι ο σπουδαστής έχει υποβάλλει δήλωση.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία τα μαθήματα πρέπει να δηλωθούν με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με το τυπικό πρόγραμμα σπουδών κατά την πορεία των σπουδών. Δηλαδή πρώτα τα μαθήματα του 2ου εξαμήνου και στη συνέχεια  4ου και 6ου  εάν υπάρχουν διαθέσιμες διδακτικές μονάδες.

Οι διδακτικές μονάδες των μαθημάτων ανέρχονται στις  38 διδακτικές μονάδες για ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές.

Σημειώνεται ότι στην  Εξεταστική Περίοδο του Εαρινού Εξαμήνου 2017-18 και στην Επαναληπτική Εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2018 θα μπορούν να εξεταστούν μόνο τα δηλωθέντα μαθήματα των φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 και μόνον αυτά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 2ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ)→ Οι φοιτητές του 2ου εξαμήνου έχουν τη δυνατότητα (βάση νόμου) να δηλώσουν τα μαθήματα μόνο του 2ου  εξαμήνου του Νέου Προγράμματος Σπουδών.

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 4ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ)→ Οι φοιτητές του 4ου εξαμήνου έχουν τη δυνατότητα (βάση νόμου) να δηλώσουν τα μαθήματα του 2ου  και 4ου εξαμήνου (έως 38ΔΜ) του Νέου Προγράμματος Σπουδών.

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 6ΟΥ και 8ΟΥ  ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΠΑΛΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ)→ Οι φοιτητές του 6ου εξαμήνου έχουν τη δυνατότητα (βάση νόμου) να δηλώσουν τα μαθήματα  2ου, 4ου, και 6ου  εξαμήνου (έως 38ΔΜ) του Παλαιού Προγράμματος Σπουδών. ΠΡΟΣΟΧΗ θα πρέπει να δώσουν οι φοιτητές που δεν έχουν περάσει το μάθημα «Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης» του 3ου εξαμήνου, στην ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ επιλογή του αντιστοιχιζόμενου μαθήματος «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» του 4ου εξαμήνου το οποίο εμφανίζεται ως επιλεγόμενο μάθημα στην ηλεκτρονική τους καρτέλα. Σημειώνεται δε ότι το μάθημα μπορεί να εμφανίζεται σε όλους τους φοιτητές του παλιού προγράμματος σπουδών, παρόλα αυτά δεν τους δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής στη δήλωση κατά την αποθήκευση, στην περίπτωση που έχουν ήδη περάσει το αντίστοιχο μάθημα «Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης» του 3ουεξαμήνου.

Προσοχή πρέπει να δηλωθεί μόνο ένα από τα δύο (2) μαθήματα επιλογής του 6ου εξαμήνου.

– ΣΤ6 Έρευνα αγοράς & πρόβλεψη ζήτησης

– ΣΤ7 Εξυπηρέτηση Πελατών

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ (9ο εξάμηνο και άνω) (ΠΑΛΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ) → Οι ανωτέρω φοιτητές έχουν τη δυνατότητα (βάση νόμου) να δηλώσουν τα μαθήματα των εξαμήνων 2ου, 4ου, 6ου,  8ου (έως 38ΔΜ)   του Παλαιού Προγράμματος Σπουδών.

ΠΡΟΣΟΧΗ στις ακόλουθες αλλαγές λόγω μετάβασης από το Παλαιό Πρόγραμμα Σπουδών ( παλαιό ΠΣ) στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών (νέο ΠΣ):

  • Οι αλυσίδες μαθημάτων για τους φοιτητές του Παλαιού ΠΣ έχουν καταργηθεί.
  • Οι φοιτητές που οφείλουν το μάθημα “Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης Θεωρία ή Εργαστήριοτου 3ου εξαμήνου του παλαιού ΠΣ, θα πρέπει να δηλώσουν το μάθημα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Θεωρία ή Εργαστήριο» του 4ου εξαμήνου του νέου ΠΣ.
  • Το μάθημα «Μαθηματικά ΙΙ» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου. Όποιος θέλει να το παρακολουθήσει θα συμμετέχει στην τάξη του αντιστοιχιζόμενου μαθήματος «Μαθηματικός Λογισμός ΙΙ» του νέου ΠΣ.
  • Το μάθημα «Διοίκηση Επιχειρήσεων ΙΙ θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου, χωρίς παρακολούθηση.
  • Το μάθημα «Οικονομική Ανάλυση ΙΙ» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου. Όποιος θέλει να το παρακολουθήσει θα συμμετέχει στην τάξη του αντιστοιχιζόμενου μαθήματος «Μακροοικονομική» του νέου ΠΣ.
  • Το μάθημα «Πληροφορική ΙΙ» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τη θεωρία ή υποχρεούται να παρακολουθήσει το εργαστήριο, θα συμμετέχει στην τάξη του αντιστοιχιζόμενου μαθήματος «Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων» του νέου ΠΣ.
  • Το μάθημα «Στατιστική ΙΙ» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου. Όποιος θέλει να το παρακολουθήσει θα συμμετέχει στην τάξη του αντιστοιχιζόμενου μαθήματος «Στατιστική» του νέου ΠΣ.
  • Το μάθημα «Αγγλικά ΙΙ θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου, χωρίς παρακολούθηση.
  • Το μάθημα «Επιχειρησιακή Έρευνα» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου, χωρίς παρακολούθηση.
  • Το μάθημα «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου. Όποιος θέλει να το παρακολουθήσει θα συμμετέχει στην τάξη του αντιστοιχιζόμενου μαθήματος «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας» του νέου ΠΣ.
  • Το μάθημα «Επαγγελματική Δεοντολογία και Ηθική» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου, χωρίς παρακολούθηση.
  • Το μάθημα «Χρηματοοικονομική Διοίκηση» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου, χωρίς παρακολούθηση. Στο εργαστήριο έχουν δικαίωμα να εξεταστούν μόνο οι φοιτητές που το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν. Στους φοιτητές που δεν έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο, θα δοθεί η δυνατότητα στο επόμενο χειμερινό εξάμηνο να δηλώσουν και να παρακολουθήσουν το αντιστοιχιζόμενο μάθημα «Χρηματοοικονομική Διοίκηση-εργαστήριο» του νέου ΠΣ.
  • Το μάθημα «Λογιστική κόστους» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου. Όποιος θέλει να το παρακολουθήσει θα συμμετέχει στην τάξη του αντιστοιχιζόμενου μαθήματος «Λογιστική κόστους» του νέου ΠΣ.
  • Το μάθημα «Αγγλική Ορολογία Ι» θα δηλωθεί κανονικά στη δήλωση του εαρινού εξαμήνου και θα εξεταστεί κανονικά στην εξεταστική του Ιουνίου, χωρίς παρακολούθηση.