Home » Οργάνωση Σπουδών » Πρακτική Άσκηση » Αγγελίες Πρακτικής Άσκησης » Πρακτική Άσκηση στην εταιρεία Δ. ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

 
 

Πρακτική Άσκηση στην εταιρεία Δ. ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

 
Η εταιρεία Δ. ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται απο το 1995 στο χώρο των εισαγωγών και της χονδρικής πώλησης με είδη χρωματοσιδηροπωλείου και μέσα προστασίας εργαζομένων.

Η έδρα μας βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη, όπου στεγάζονται σε 1500m2 και τα γραφεία και η αποθήκη μας.

Το εύρος των εμπορευμάτων ποικίλει και φροντίζουμε να είναι διαθέσιμο προκειμένου να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Προκειμένου να συμβαδίζουμε με τη συνεχή εξέλιξη των απαιτήσεων της αγοράς αλλά και με τις ανάγκες της εταιρείας για άνοδο, φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε και τα προγράμματα και
τις διαδικασίες μας. Γι αυτό το λόγο τους τελευταίους μήνες έχουμε ξεκινήσει τη χρήση του ERP SOFTONE προγράμματος σε συνεργασία με το MANTIS για την διαχείριση
της αποθήκης.

Γνωρίζοντας λοιπόν το αντικείμενο διαχείρισης αποθήκης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι υπάρχει διαθέσιμη θέση για πρακτική εξάσκηση με προοπτική μελλοντικής απασχόλησης.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ: Παραλαβές & picking προϊόντων (με χρήση PDA scanner)- ετοιμασία παραγγελιών προς αποστολή - φυσικές απογραφές - έλεγχος & τακτοποίηση.

Αποστολή βιογραφικών στα:

info@dsltools.gr

& jgargerou@dsltools.gr