Home » featured » Διευκρινίσεις για τις πλατφόρμες AUA Open eClass και Microsoft Teams

 
 

Διευκρινίσεις για τις πλατφόρμες AUA Open eClass και Microsoft Teams

 

Διευκρινίζονται τα εξής για τις πλατφόρμες AUA Open eClass και Microsoft Teams:

  • Στην πλατφόρμα AUA Open eClass έχουν διαμορφωθεί οι χώροι των μαθημάτων παλαιού και νέου προγράμματος σπουδών με τις απαραίτητες κατευθύνσεις και διευκρινίσεις αναφορικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων. Για σχετικές απορίες θα πρέπει να επικοινωνείτε απευθείας με τις διδάσκουσες και τους διδάσκοντες σύμφωνα με το συνημμένο αρχείο.
  • Στην πλατφόρμα Microsoft Teams έχουν δημιουργηθεί οι χώροι των μαθημάτων που προσφέρθηκαν κατά το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.
  • Στην πλατφόρμα Microsoft Teams δημιουργήθηκε ο χώρος ‘Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού’. Καλούνται όλες οι φοιτήτριες και όλοι οι φοιτητές να ‘γραφτούν’ σε αυτόν τον χώρο ως εξής: Αφού συνδεθείτε στην πλατφόρμα Microsoft Teams, επιλέξτε ‘Join or create team’ (πάνω δεξιά). Στην επόμενη οθόνη κάτω από την επιλογή ‘Join a team with a code’ εισάγετε τον κωδικό: gfnewm6. Με αυτόν το τρόπο θα μπορέσουμε μεταξύ άλλων να έρθουμε σε επαφή (τηλεσυνάντηση) με τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που δεν έχουν παρακολουθήσει μέχρι τώρα κάποιο μάθημα μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams (φοιτήτριες και φοιτητές (α) του παλαιού προγράμματος σπουδών, (β) του 8ου εξαμήνου του νέου προγράμματος σπουδών και (γ) που δεν έχουν παρακολουθήσει ηλεκτρονικά μαθήματα μέχρι τώρα). Για το πρόγραμμα τηλεσυναντήσεων θα ενημερωθείτε μέσω του site του τμήματος, καθώς και με μήνυμα στην ομάδα ‘Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού’ (εφόσον εγγραφείτε).
  • Για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στη σύνδεσή σας στις παραπάνω πλατφόρμες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Δικτύων – Διαδικτύου του Γ.Π.Α. (φόρμα επικοινωνίας: http://tdd.aua.gr/contact, στοιχεία επικοινωνίας: http://tdd.aua.gr/personnelnet).

Download (PDF, 159KB)