Home » Ανακοινώσεις » ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 (ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

 
 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 (ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου του ΓΠΑ  (Συνεδρία 586/22-07-2021), η διεξαγωγή των εξετάσεων του Σεπτεμβρίου 2021 των μαθημάτων (θεωρία και Εργαστήριο) θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ίδιες προϋποθέσεις του Ιουνίου 2021. 

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν προφορικά ή γραπτά, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των εξεταζομένων και των εξεταστών.

Κατά την εξέταση και ανάλογα με το είδος αυτής, όπου απαιτείται, ο φοιτητής θα πρέπει να διαθέτει κάμερα σε υπολογιστή, σε tablet ή smartphone. Η κάμερα σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθεί για καταγραφή/ βιντεοσκόπηση.

Κατ’ εξαίρεση, για όσους φοιτητές δεν είναι δυνατόν να συμμετάσχουν στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, είτε επειδή δεν διαθέτουν κατάλληλη υποδομή για ανάλογη εξέταση ή για λόγους υγείας, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις με φυσική παρουσία, με λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας.  Οι ημερομηνίες και οι ώρες εξετάσεων με φυσική παρουσία θα οριστούν από τους διδάσκοντες με δική τους ανακοίνωση.  

Οι φοιτητές καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχής τους με φυσική παρουσία από 28/7  έως  και 24/8/2021 μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής  unistudent.

Η μη δήλωση σημαίνει ότι οι φοιτητές αποδέχονται την εξ αποστάσεως εξέτασή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις για τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν στο e-class, στο unistudent, τα sites των Τμημάτων τους και τις γενικές ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου.

 

 

                                                                                              Από το Συμβούλιο Ένταξης του Γ.Π.Α.