Home » featured » Θέσεις εργασίας στην εταιρεία ΨΥΓΕΙΑ ΑΛΑΣΚΑ-FOOD LOGISTICS

 
 

Θέσεις εργασίας στην εταιρεία ΨΥΓΕΙΑ ΑΛΑΣΚΑ-FOOD LOGISTICS

 

1.Στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης του τμήματος, αναζητούνται άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώση και εμπειρία γύρω από τη ψυκτική αλυσίδα. Θα παρακολουθήσουν και θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες των τμημάτων παραλαβής, αποθήκευσης, παράδοσης, μεταφοράς, διαμεταφοράς, ποιοτικού ελέγχου και συσκευασίας. Αναφορικά με τα στοιχεία επικοινωνίας, 

2. Επιπρόσθετα αναζητούνται Πτυχιούχοι για  να εργαστούν στην εταιρεία. Θα παρακολουθήσουν και θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες των τμημάτων παραλαβής, αποθήκευσης, παράδοσης, μεταφοράς, διαμεταφοράς, ποιοτικού ελέγχου και συσκευασίας.

3. Τέλος, αναζητούνται άτομα Πτυχιούχοι να εργαστούν στην εταιρεία μας για μόνιμη απασχόληση. Θα παρακολουθήσουν και θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες των τμημάτων παραλαβής, αποθήκευσης, παράδοσης, μεταφοράς, διαμεταφοράς, ποιοτικού ελέγχου και συσκευασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες  μπορούν να απευθυνθούν στον κο Χαριτωνίδη Αναστάσιο στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-4812081 (εσωτερικό 17) και email επικοινωνίας a.charito@alaskanet.gr .