Home » Ανακοινώσεις » Αξιολόγηση του Τμήματος ΔΣΕ από τους Φοιτητές

 
 

Αξιολόγηση του Τμήματος ΔΣΕ από τους Φοιτητές

 

Οι φοιτητές του Τμήματος ΔΣΕ παρακαλούνται να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση του Τμήματος από τους φοιτητές με την συμπλήρωση δομημένου ερωτηματολογίου.  Παρακάτω, παρατίθεται η διαδικασία :

Διαδικασία Αξιολόγησης από τους Φοιτητές

  1. Προετοιμασία Διαδικασίας Αξιολόγησης Φοιτητών: Έχουν ετοιμαστεί για κάθε μάθημα, Τμήμα και διδάσκοντα φάκελοι για την αξιολόγηση (Εξωτερικά διακριτικά: Μάθημα, διδάσκων, Τμήμα, ημερομηνία, ώρα. Εσωτερικά περιλαμβάνει: Αριθμό ερωτηματολογίων, κατάσταση παρουσίας φοιτητών
  2. Το εξουσιοδοτημένο μέλος διεξαγωγής της αξιολόγησης (Εκπαιδευτικό ή Διοικητικό προσωπικό) εισέρχεται στην αίθουσα διδασκαλίας και αποχωρεί ο διδάσκων από την αίθουσα.
  3. Το εξουσιοδοτημένο μέλος (Εκπαιδευτικό ή Διοικητικό προσωπικό) ενημερώνει για τη διαδικασία αξιολόγησης τους φοιτητές, διαπιστώνει τον αριθμό των παρόντων φοιτητών*, παραδίδει σε τριμελή επιτροπή φοιτητών που επιλέγεται από το σύνολο των παρόντων φοιτητών τον φάκελο, την κατάσταση/παρουσιολόγιο και αριθμό ερωτηματολογίων. Έπειτα αποχωρεί από την αίθουσα.
  4. Η τριμελής επιτροπή φοιτητών διανέμει στους φοιτητές τα ερωτηματολόγια και μεριμνά να υπογράψουν οι φοιτητές στην κατάσταση/παρουσιολόγιο.
  5. Η τριμελής επιτροπή συλλέγει τα απαντημένα ερωτηματολόγια της αξιολόγησης, τα αριθμεί και τα τοποθετεί στον φάκελο μαζί με την κατάσταση/παρουσιολόγιο. Έπειτα σφραγίζει τον φάκελο, μονογράφει (και οι τρεις φοιτητές της επιτροπής) τον φάκελο με τα συμπληρωμένα ερωτηματολόγια και την κατάσταση/παρουσιολόγια και σημειώνει εξωτερικά τον αριθμό των ερωτηματολογίων που συμπληρώθηκαν.
  6. Παραδίδει τον σφραγισμένο φάκελο στο εξουσιοδοτημένο μέλος.

*Η αξιολόγηση πραγματοποιείται εφόσον παραβρίσκονται στην αίθουσα τουλάχιστον πέντε φοιτητές. Σε άλλη περίπτωση επαναλαμβάνεται άλλη μέρα.