Home » Έρευνα - Συνεργασίες » Εξωστρέφεια » ΒΕΠ: “Πειραιάς: Το πρώτο Λιμάνι της Ευρώπης”

 
 

ΒΕΠ: “Πειραιάς: Το πρώτο Λιμάνι της Ευρώπης”

 

Παρεμβατική εκδήλωση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για τις εξελίξεις που αφορούν στο Λιμάνι του Πειραιά

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει και φέτος ενεργά στη διοργάνωση Money Show 2013 η οποία πραγματοποιείται στο Athens Hilton και στο πλαίσιο αυτής πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 4 το μεσημέρι έως 6 το απόγευμα στην αίθουσα Τερψιχόρη Β με θέμα:

«Πειραιάς: Το πρώτο Λιμάνι της Ευρώπης. Οι προοπτικές ανάπτυξης των δυνατοτήτων του Πειραιά με τη συμβολή των ξένων επενδυτών».

 Στην εκδήλωση στην οποία την αιγίδα του έχει δώσει η ΟΛΠ Α.Ε. και το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γεώργιος Ανωμερίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων  γραμματέας της ΚΟ της Ν.Δ. κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων και αρμόδιος σε θέματα ναυτιλίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Μελάς, η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της ΔΗΜΑΡ κα Μαρία Ρεπούση, ο βουλευτής της Νέας Μέρας Γιάννης Κουράκος και ο επικεφαλής της Κίνησης «Δημιουργία Ξανά» κ. Θάνος Τζήμερος, ενώ παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν εκπρόσωποι της ναυτιλίας, των παραγωγικών τάξεων και φορέων και στο τέλος αυτής θα πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Δήλωση Συμμετοχής:aitisi simmetoxis BEP 22122013