Γιώργος Γιανναδάκης

 

Ο Γιώργος Γιανναδάκης είναι απόφοιτος της σχολής Project Management του Πανεπιστημίου του Μπράιτον στο Ηνωμένο Βασίλειο, με Μεταπτυχιακή ειδίκευση στο σχεδιασμό Πληροφοριακών Συστημάτων Διαχείρισης Έργου. Ως Μηχανολόγος Μηχανικός έχει υπάρξει Διαχειριστής Έργου και Operations Manager σε πληθώρα κατασκευαστικών και τηλεπικοινωνιακών έργων. Ανήκει στα ιδρυτικά μέλη δυο εκδοτικών οίκων, έχοντας εκδώσει ως μεταφραστής και αρχισυντάκτης δεκάδες κυκλοφορίες κυρίως στο χώρο της φαντασίας, της λογοτεχνίας αλλά και ως επιμελητής σε βιβλία Διαχείρισης Έργου και Μηχανολογίας.

Έχει διδάξει από το 2008 ως και το 2016 Στρατηγικό σχεδιασμό, Διαχείριση Έργου και επιχειρησιακή Διοίκηση για τα Βρετανικά Πανεπιστήμια του Leicester, του Heriot – Watt και του Edinburgh Business School μέσω του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σπουδών Μάνατζμεντ και της Icon Training, ενώ έχει διατελέσει για 7 χρόνια Εργαστηριακός Συνεργάτης για το Τμήμα Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα.

Από το 2016 ανήκει στο προσωπικό του Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στη Θήβα και εργάζεται ως σύμβουλος Στρατηγικού Μάνατζμεντ σε Εκδοτικά Έργα και Projects Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Λογισμικού Πολυμέσων.

Ανακοινώσεις