Home » Ανακοινώσεις » Πρακτική Άσκηση εξ αποστάσεως

 
 

Πρακτική Άσκηση εξ αποστάσεως

 

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Σύμφωνα με την απόφαση της 32ης/19-02-2021 Συνεδρίασης του Συμβουλίου Ένταξης (κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Πρακτικής Άσκησης), εγκρίνεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπόνησης της Πρακτικής Άσκησης για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού.
Οι ενεργές συμβάσεις Π.Α. που ανεστάλησαν λόγω των περιοριστικών μέτρων της Δ1α/ΓΠ.οικ.71342/6.11.2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 4899/τ.Β’/06.11.2020) δύναται να συνεχιστούν με μεθόδους εξ αποστάσεως από 01-03-2021.

Για την συνέχιση της Πρακτικής Άσκησης με μεθόδους εξ αποστάσεως οι φοιτητές/τριες οφείλουν να στείλουν στη Γραμματεία (secr_log@aua.gr) με κοινοποίηση στον κο Λάλλο Χρήστο (practiki.lallos@gmail.com) τα παρακάτω έντυπα ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ PDF το συντομότερο δυνατόν:

1. τη ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΕΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ υπογεγραμμένη από τον φορέα
2. τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ υπογεγραμμένη από τον/την φοιτητή/τρια.

Τα έντυπα βρίσκονται στο open eclass, στον φάκελο «Πρακτική Άσκηση Δ.Σ.Ε.», στα Έγγραφα (https://mediasrv.aua.gr/eclass/modules/document/?course=2678).

Τα πρωτότυπα έντυπα θα υποβληθούν στη γραμματεία μετά την ολοκλήρωση της Πρακτικής Άσκησης μαζί με την κατάθεση του βιβλίου Π.Α. και των υπόλοιπων δικαιολογητικών.

Χρήστος Λάλλος
Λέκτορας Εφαρμογών
Μέλος της Επιτροπής Πρακτικής Άσκησης Π.Σ. Δ.Σ.Ε. (Θήβα)
Γενικό Τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Περισσότερες πληροφορίες στο practiki.lallos@gmail.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ:

Download (PDF, 893KB)

Download (PDF, 906KB)